II Bieg po Zdrowie

Informacje, kontakt, itd.

Moderatorzy: Mazor, Ares1982, zebu

Loczekk

II Bieg po Zdrowie

Post autor: Loczekk »

Cześć!

Mam do Was nietypową prośbę. Organizujemy rodzinny piknik połączony z biegiem charytatywnym i chcielibyśmy stworzyć na miejscu strzelnicę ASG jako jedną z atrakcji dla uczestników.

Całe wydarzenie organizowane jest w szczytnym celu – cały dochód z imprezy zostanie przeznaczony na leczenie i rehabilitację chorej dziewczynki.

Impreza odbędzie się na stadionie sportowym w Duląbce, miejsce większości z wam znane i lubiane.
Data: 05.07.2026

Pomyślałem, że najpierw warto odezwać się właśnie do Was. Wiele lat wspólnie strzelaliśmy, spędziliśmy na grach ASG mnóstwo świetnych chwil i wiem, że w tej ekipie nigdy nie brakowało ludzi z dobrym sercem.

Szukam osób, które byłyby chętne pomóc w organizacji i obsłudze bezpiecznej strzelnicy ASG podczas wydarzenia. Każda pomoc będzie mile widziana – sprzęt, repliki, tarcze, obsługa stanowiska czy po prostu obecność na miejscu.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wsparciem tej inicjatywy, proszę o kontakt w wiadomości prywatnej lub pod postem. Chętnie opowiem więcej o wydarzeniu i celu zbiórki.

Z góry dziękuję za każdą formę pomocy. Wierzę, że razem możemy zrobić coś naprawdę dobrego.

Pozdrawiam!

Obrazek
ODPOWIEDZ